Köpvillkor

Beställning

Efter att du lagt din beställning skickas en orderbekräftelse ut till din e-postadress. Kontrollera så att uppgifterna stämmer.

När din order har packats och skickats får du en leveransbekräftelse skickad till din e-postadress.

När ett köp har slutförts går det inte att ändra i beställningen. Vill man göra en ändring i beställningen, går det bra att skicka ett mail till info@tinydreams.se och beskriva vilken ändring man vill göra. Om ordern inte är packad eller skickad, går det att göra ändringar i beställningen.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalningssätt.

Betalning sker genom Payson Checkout (www.payson.se)

Leverans

Fraktkostnaden är 49 kr inom Sverige.

Leveranstiden visas i kassan och beräknas till 2-4 vardagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ångerrätt/retur

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Skicka ett mail till info@tinydreams.se innan retur och beskriv vad du vill returnera. I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig.

Du har ej ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Varan ska returneras i oförändrat skick och i originalemballage.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för transporten tills att varan har kommit till oss.

Tiny Dreams kommer ej att lösa ut försändelser som skickas mot postförskott.

Vi kan tyvärr inte i dagsläget hantera byten. Önskas en annan vara får du göra en ny beställning. Retur och ny beställning kommer att hanteras som två enskilda händelser.

När returen har blivit mottagen och godkänd, betalas pengarna tillbaka senast inom 30 dagar från det att vi tog emot varan.

Reklamation

Vi följer konsumentverkets regler och tillämpar 3 års reklamationsrätt om varan har ett ursprungligt fel. Med ursprungligt fel menas att varan har ett fabrikationsfel eller något annat fel som fanns innan du som konsument fick varan. Vid godkänd reklamation står Tiny Dreams för returfrakten.

Ej uthämtade paket

Om paket inte löses ut hos paketombudet kommer det att returneras till oss efter 14 dagar. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kund kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Hanteringsavgiften är för närvarande 300 kronor.

Övrigt

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Tiny Dreams reserverar sig för eventuella felskrivningar.

Postadress (ej butik)

Tiny Dreams

Järvsgatan 8

811 52 Sandviken

Sverige

Momsreg.nr: SE850825750101

Organisationsnr: 8508257501

Bankgiro: 5297-5364

Godkänd för F-skatt

info@tinydreams.se