Om Tiny Dreams

Välkommen till Tiny Dreams. Vad roligt att just du har valt att titta in i min butik.

 

Med tre egna söner, så har tillfällena varit många då jag har sorterat ur barnens garderober på urväxta kläder och visst kan det vara sorgligt att gå vidare från favoritplaggen och vidare till nästa storlek, när barnen växer alltför snabbt!

Det fina med utrensningarna har då blivit att få vika ihop plaggen och spara dem tills nästa barn växer i dem, för visst är det härligt när kläder fortfarande håller god kvalitet tvätt efter tvätt och efter otaliga lekstunder?

Detta har fått mig att uppskatta kläder med hög kvalitet, men även till bra priser, för nog kan man kalla det prisvärt när det tredje barnet använder samma kläder som den första använde fem år tidigare!

Att barnen själva också är intresserade av och uppskattar kläder gör det ännu roligare, men det är även viktigt att se till att kläderna de bär är mjuka, sköna och passar för all lek. Och vilken tur att inte behöva välja mellan hög kvalitet eller snygg design när det finns så mycket kläder som har båda delarna och som även faller både föräldrar och barn i smaken!

 

Med ett stort intresse för barnkläder, inredning och leksaker och en dröm att få starta något eget, skapades Tiny Dreams och butiken öppnade i januari 2019.

Hos oss hittar du märkesvaror som är utvalda med omsorg – kläder, inredning och leksaker med hög kvalitet, snygg design och som har det lilla extra.

 

Hoppas du hittar något som passar just dig!